Overig

Grafrenovatie.nl behoort toe aan Roskam Grafmonumenten

Wij zien en horen regelmatig dat veel mensen denken dat grafmonumenten, en alle werkzaamheden die hierbij horen, duur of saai zijn. Gewoon zo maar even twee termen die wij vaak horen. 

Wij proberen juist het tegendeel hiervan te laten zien. Met een persoonlijke en eerlijke werkwijze helpen wij u graag met het uitzoeken van een uniek, mooi en betaalbaar grafmonument

Datzelfde geldt ook voor Urnen en Assieraden of andere vormen van Asbestemmingen. Wij hebben een mooie selectie voor u gemaakt met producten met een fraaie afwerking en hoogwaardige kwaliteit op www.urnensieraad.nl 


Om ons heen proberen wij personen en bedrijven te vinden die u ook graag helpen op een persoonlijke en betrokken manier. Als sterven onvermijdelijk is, adviseren wij u tijdig na te denken over de uitvaart. Wij vinden het belangrijk dat u gekozen heeft wie dit gaat doen en dat deze persoon en zijn of haar dienstverlening bij u past.

In de regio Assen zou u eens geheel vrijblijvend een afspraak kunnen maken Anastasia Uitvaartbegeleiding. Zij kan u veel vertellen wat er allemaal op u af gaat komen tijdens een uitvaart en zal u hierin goed kunnen begeleiden en adviseren.

Bel of mail mij terug

Volg ons

Contact

Hoogbree 80, 9403 JR Assen
info@roskamgrafmonumenten.nl
T 0592 201 002
(ook in de avonduren bereikbaar)